Image

SEB utvecklar på Skeppsbron i Göteborg

Bygg/Arkitektur SEB Trygg Liv planerar för ett stort utvecklingsprojekt i centrala Göteborg och har anlitat Grandab som byggherreombud.
Publicerad den 8 Oktober 2013
Lars Kinneholm. Bild: Nicklas Tollesson
Lars Kinneholm. Carl Petre Bild: Newsec
Carl Petre

Projektet omfattar sammanlagt 20 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i fastigheterna Inom Vallgraven 52:4 och Inom Vallgraven 52:5.

Den planerade utvecklingen av kvarteret Skeppsbron, i samband med Göteborgs Stads planprogram för Södra Älvstranden, innefattar en möjlighet att skapa mer moderna och effektiva ytor i fastigheterna.

Grandab Management har fått uppdraget att genomföra och ansvara för projektet i egenskap av byggherreombud.

- Det är en ära att få vara med i utvecklingen av Skeppsbron. Området är redan i dag attraktivt och med tiden kommer attraktionskraften att öka ytterligare. Vi är också stolta över att ha fått fastighetsägarens förtroende att på plats driva deras utvecklingsprocess. säger Carl Petre, partner i Grandab Management.

- Vi ser fram emot att genomföra ett unikt utvecklingsprojekt där Grandab kommer att tillföra projektet nödvändig kompetens. Vår målsättning är att skapa en av Göteborgs mest intressanta fastigheter för kunder att lokalisera sin verksamhet i. Utvecklingen av Södra Älvstranden kommer att medföra att fastigheterna får ett av Göteborgs absolut bästa lägen, säger Lars Kinneholm, Asset Manager på SEB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY