Image
Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag.
Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag. Bild: Per-Erik Adamsson

Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag

Uthyrning Scius Partners har hyrt ut till ett innovativt industribolag med tydlig miljöprofilering i nyutvecklade Fenix i Hagastaden, Stockholm. Hyresavtalet omfattar cirka 3 700 kvadratmeter och blir bolagets nya internationella huvudkontor.
Publicerad den 16 September 2022
Annons
Image

– Vi är glada att välkomna detta nyskapande bolag till Fenix som tillsammans med Ubisoft Entertainment, som valde Fenix i början av 2022, kommer skapa en dynamisk och kreativ arbetsplats i Fenix. Det är ett inspirerande företag i framkant inom hållbarhet och vi hoppas att Fenix-konceptet ska stötta dem i deras satsning, säger Mikael Freudmann, vd Scius Partners.

Fenix erbjuder kontorslokaler belägna i centrala Stockholm med imponerande takhöjder och industriella karaktärsdrag. Byggnaden är den första i Norden som uppnår den högsta Wired Score-certifieringen, Platinum, i kombination med höga BREEAM- och WELL-certifieringar.

Fenix är en toppmodern kontorsbyggnad som bland annat erbjuder gym, bemannad reception, konferenser, takbar och restaurang.

I uthyrningsarbetet har Scius Partners biträtts av Avanti Partners och arkitektfirman Studio Stockholm.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Juristen: "Mäklarna behöver bli bättre i att upptäcka försök till penningtvätt"

Ekonomi/Finansiering Antalet rapporterade försök till penningtvätt genom fastighetsaffärer ökar menar förbundsjuristen på Mäklarsamfundet. Det behövs mer utbildning och att man jobbar mer aktivt med frågorna inom mäklarkåren, det säger Emil Ericsson som är expert på penningtvätt. Här kommer han med fyra konkreta tips på hur man kan undvika att fastigheten säljs i kriminella syften.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige