Image
Lennart Schuss startar investeringsbolag tillsammans med Peder Johnsson.
Lennart Schuss startar investeringsbolag tillsammans med Peder Johnsson. Bild: Eddie Ekberg

Schuss startar investeringsbolag

Bolag Lennart Schuss och Stendörrens grundare Peder Johnsson startar ett investeringsbolag som ska rikta in sig på miljonprogramsfastigheter i Mälardalen.
Publicerad den 20 Augusti 2013

Lennart Schuss lämnar i och med det här delvis Tenzing, som han började arbeta för förra året.

- Men jag blir kvar som senior konsult och sitter kvar i styrelsen. Jag har också kvar mitt skrivbord på Tenzing, men vi kommer på det nya bolaget att arbeta från Stendörrens kontor på Strandvägen, säger Lennart Schuss.

Lennart Schuss berättar att det nya bolaget, som ännu inte har något namn, kommer att använda sig av ett nytt koncept för att kunna renovera miljonprogram på ett kostnadseffektivt sätt.

- Stendörren äger ett bolag som heter Bosystem, som importerar byggmaterial från Kina. Det här innebär att renoveringarna blir mycket kostnadseffektiva och vi ska därmed ganska snabbt kunna få bra avkastning på investeringarna, säger Lennart Schuss.

Peder Johnsson har i dag inget ägande i Stendörren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY