Image
Kungsbrohuset.
Kungsbrohuset. Bild: Åke Gunnarsson

Schibsted förlänger i Kungsbrohuset

Uthyrning Folksam Fastigheter har omförhandlat och förlängt hyresavtalet med Schibstedkoncernen i Kungsbrohuset i centrala Stockholm. Det nya hyresavtalet gäller fram till 31 december 2033 och omfattar sammanlagt drygt 16 000 kvadratmeter.
Publicerad den 25 Maj 2022
Annons
Image

Fastigheten Kungsbrohuset är belägen på Västra Järnvägsgatan nära Centralstationen i Stockholm. I samband med det nya avtalet expanderar Schibstedkoncernen i fastigheten. Folksam ska, tillsammans med Schibstedkoncernen, bland annat utveckla en ny reception samt nya personalutrymmen i den del som tidigare utgjorde restaurangverksamhet.

– Vi på Folksam Fastigheter är glada över att fortsätta vårt nära samarbete med Schibstedkoncernen och vara en del i arbetet att utveckla lokalerna ytterligare. Kungsbrohuset är en attraktiv och välskött fastighet i ett väldigt centralt läge så jag hoppas och tror att Schibstedkoncernen kommer fortsätta att trivas bra där, säger Jan Sterne, Senior Asset Manager, Folksam Fastigheter.

Fastigheten Kungsbrohuset ägs till 70 procent av KPA Pension, en del av Folksamgruppen, och 30 procent av Folksam Liv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige