Image

Scanprop hyr ut vid Telefonplan

Uthyrning Scanprop Development hyr ut 7 500 kvadratmeter på ett 17-årigt kontrakt till Internationella Engelska skolan, som hösten 2014 öppnar sin tionde skola i Stockholmsområdet i fastigheten Timotejen 19 på Telefonplan.
Publicerad den 3 Oktober 2013
Annons
Image
Internationella Engelska Skolan öppnar vid Telefonplan hösten 2014. Bild: Scanprop
Internationella Engelska Skolan öppnar vid Telefonplan hösten 2014.

Fastigheten på Tellusborgsvägen 87 ligger invid Ericssons gamla kontor som ska förvandlas till bostäder.

- Vi är väldigt glada och stolta att kunna välkomna Internationella Engelska skolan till Timotejen 19 och vi ser fram emot den fortsatta samverkan med vår nya hyresgäst, säger Curt Ahnström på Scanprop Development AB.

- Det är oerhört givande att få vara drivande i ett uthyrningsarbete som resulterar i att attrahera en stor och långsiktig hyresgäst med ett så starkt varumärke, säger Sara Olsson på Jones Lang Lasalle som ansvarar för uthyrningsuppdraget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige