Image

Scandinavian Photo hyr av Ellos

Uthyrning Ellos Group har tecknat avtal med Scandinavian Photo om att hyra kontors- och lagerlokaler i Ellos Groups fastigheter i Viared. Detta betyder att Scandinavian Photo blir en del av e-handelsklustret i Borås, samtidigt som Ellos Group får en långsiktig hyresgäst.
Publicerad den 13 December 2018

Scandinavian Photo är en av Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. De har nu valt Borås och Ellos Groups kontorslokaler till sin nya hemvist. Scandinavian Photo kommer hyra 760 kvadratmeter kontor och 2 100 kvadratmeter lager i Ellos Groups lokaler. Inflyttning sker under perioden februari/mars 2019.
Kontorslokalen, med egen entré, ligger närmast motorvägen i anslutning till Ellos Group med ett attraktivt skyltläge och goda parkeringsmöjligheter. Huset inrymmer nu moderna kontor, konferensrum och köksutrustade lunchrum. Lunchrestaurangen nås med en kort inomhuspromenad.
– Scandinavian Photo har sökt nya lokaler i Borås. I och med att vi både har e-handlare som kunder och en egen e-handel hade vi höga krav. Ellos Group-anläggningen är en perfekt adress och utmärkt lösning då vi även får ändamålsenliga kontor för våra anställda. Vi kommer att omges av e-handelsbolag och hoppas bidra till ytterligare mångfald i detta innovativa kluster, säger Anders Halvarsson, vd för Scandinavian Photo.
– Vi gläder oss åt att få Scandinavian Photo som hyresgäster. Vi ser det här som ett kvitto på att vi kan erbjuda attraktiva och yteffektiva kontorslokaler. Det attraktiva läget spelade en stor roll för Scandinavian Photos val. Närheten till motorvägen erbjuder även väldigt goda kommunikations- och pendlarmöjligheter, säger Mathias Parkhagen, Logistikchef för Ellos Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige