Image
Lovisa Gustavsson Hägg och Erik Hävermark
Lovisa Gustavsson Hägg och Erik Hävermark

SBB rekryterar dubbelt

Bolag Samhällsbyggnadsbolaget i Norden rekryterar Lovisa Gustavsson Haag som arkitekt och Erik Hävermark som affärschef projekt.
Publicerad den 17 Februari 2020

Lovisa Gustavsson Hägg är utbildad arkitekt på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg och har efter avslutade studier arbetat som planarkitekt i Västerås kommun och på Archus Arkitekter. Hon kommer närmast från en befattning som arkitekt och fastighetsutvecklare på Rikshem.
– Jag ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet, det faktum att SBB nu är en del av allmännyttan medför ett samhällsansvar som jag tror att jag kan bidra med genom min roll som arkitekt, säger Lovisa Gustavsson Haag.

Erik Hävermark har examen från Uppsala Universitet i såväl företagsekonomi som byggteknik. Efter avslutade studier har han innehaft befattningar inom NCC, JM, Rikshem och kommer nu närmast från en befattning som affärsutvecklingschef på Veidekke Eiendom.
– Det ska verkligen bli roligt att ansluta till det snabbväxande SBB. Energin och tempot i SBB passar mig perfekt, säger Erik Hävermark.

SBB projektportfölj omfattar ca 1 miljon kvadratmeter och är geografiskt spritt över hela landet.
– Vi är glada att få in ny kompetens i Lovisa och Erik för att öka takten i bolagets projektutveckling, säger Krister Karlsson, vice vd för SBB.

Båda befattningarna tillträds inom kort.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige