Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB.

SBB påbörjar DD-granskning av Entra

Bolag SBB:s erbjudande på Entra är bland annat villkorat av en tilfredsställande due diligence-granskning. SBB har nu skrivit under erforderliga sekretessavtal (NDA) med Entra i syfte att påbörja en sådan granskning.
Publicerad den 30 November 2020

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden offentliggjorde i fredags, den 27 november 2020, det frivilliga offentliga uppköpserbjudandet att förvärva Entra ASA för att skapa den ledande europeiska aktören inom social infrastruktur. SBB:s bud ligger på 165 kronor per aktie i Entra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY