Image

Savills värvar helt team från konkurrent

BOLAG Savills öppnar i december ett kontor i Göteborg. Bemanning sker genom rekrytering av ett team om fyra personer som för närvarande är anställda hos CB Richard Ellis (CBRE).
Publicerad den 14 Oktober 2010

Teamet består av Anders Rydstern, Leif Johansson, Andreas Berggren och Henrik Roderhult. De kommer tillhandahålla värdering och rådgivning i samband med transaktioner till både lokala och internationella investerare.

Teamet kommer utgöra grunden till ett fullt tjänsteerbjudande i Göteborg och kommer expandera för att möta kundernas efterfrågan.

Anders Rydstern har över 25 års erfarenhet inom fastighetsbranschen och var senast ansvarig för CBRE värdering och rådgivning och har tidigare varit på Deloitte, Anderson Global Corporate Finance samt Catella.

Leif Johansson har närmare 20 års erfarenhet från bland annat CBRE, Catella, Castellum AB, Higagruppen AB samt Deloitte.

Andreas Berggren och Henrik Roderbult har båda mer än fem års erfarenhet från rådgivning och värdering med lokala och internationella kunder.

Ulf Nilsson, vd på Savills:

- Detta team tillför otroligt mycket erfarenhet från både lokala och internationella kunder. Transaktioner har de senaste åren dominerats av svenska investerare men har i takt med en ökad aktivitet på marknaden fått konkurrens av utländska aktörer som vi nu kan erbjuda en större geografisk täckning och djupare lokal marknadskännedom.

Anders Rydstern blir chef för Savills i Göteborg. Han säger:

- Savills har varit etablerat i Sverige i över fem år och har under denna period byggt upp ett starkt varumärke genom att medverka vid ett flertal högprofilerade transaktioner. Vi är mycket nöjda med att få fortsätta bygga på den plattform som Stockholmskontoret har skapat och ser fram emot att bygga denna verksamhet vidare genom att utveckla nya relationer och söka spännande möjligheter för våra klienter när vi fortsätter att växa.

Var i Göteborg kontoret kommer att ligga är inte klart än.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige