Image

Sats utökar i Vällingby City

Uthyrning Sats utökar sitt träningscenter i Vällingby City från dagens 1 700 kvadratmeter till drygt 2 600 kvadratmeter i ett tioårigt avtal.
Publicerad den 10 December 2014

Newsec, som tecknat kontraktet med Sats, arbetar tillsammans med Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby City.

- Det är stor efterfrågan på träningslokaler i Vällingby City och det är extra roligt att attrahera Sats som är den starkaste aktören på marknaden, och tillsammans bygga ett av Nordens mest moderna träningscenter. Ett starkt serviceutbud är ett bra komplement till vårt utbud av handel och gör Vällingby City till det självklara valet i västerort, säger Newsecs Peter Appelgren, Centrumchef Vällingby City.

Byggnationen påbörjas i januari 2015 och kommer att genomföras i två etapper med invigning i september 2015. Verksamheten i centret kommer vara igång under hela perioden, dock med lite minskad kapacitet under sommaren. Träningscentret kommer erbjuda en storslagen miljö och med bra tillgänglighet och ett starkt produktutbud kommer Sats att kunna möjliggöra att ännu fler västerortsbor att träna regelbundet.

- Vi har vuxit ur vår anläggning i Vällingby och behöver förnya oss för att kunna erbjuda våra trogna medlemmar den bästa träningsupplevelsen. Genom att bygga om och utvidga verksamheten i Vällingby City kan vi erbjuda mer träningsyta och uppdatera vårt utbud av utrustning och klasser, bland annat med de nya produkterna Performance och Hot MOJO. Samtidigt kan vi locka nya medlemmar då det är mycket enkelt att ta sig till Vällingby City med bil, tunnelbana eller buss, säger Linda-Li Wallin, Country Manager på Sats Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige