Image

Sarby Westman klättrar inom Kungsleden

Karriär Ylva Sarby Westman har utsetts till vice vd och Chief Investment Officer i Kungsleden. Hon kommer fortsatt att ha det övergripande ansvaret för Kungsledens transaktionsverksamhet och får dessutom ansvaret för att utveckla företagets organisation, medarbetare och affärsverksamhet.
Publicerad den 17 September 2015
Ylva Sarby Westman. Bild: Kungsleden
Ylva Sarby Westman.

Ylva Sarby Westman är för närvarande transaktionschef på Kungsleden där hon har varit i snart sju år. Hon har bred erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med förvaltning, fastighetsutveckling och transaktioner under 20 års tid.

I den nya rollen kommer Ylva Sarby Westman att ha det övergripande ansvaret för HR och CSR och därmed ansvara för utvecklingen av Kungsledens human- och strukturkapital samt företagets hållbarhetsarbete. Hon kommer också att ansvara för Kungsledens transaktionsverksamhet och säkerställa att företagets fortsatta expansion genomförs i enlighet med strategin.

- Ylva har spelat en viktig roll i framtagandet av Kungsledens nya strategi och den transformation av fastighetsportföljen som har ägt rum under de senaste åren. Nu är det dags att ta nästa steg och med full kraft utveckla vårt human- och strukturkapital för att förverkliga det nya Kungsleden. Ylva har med framgång utvecklat både människor och affärer under sina år på Kungsleden och är väl lämpad för uppdraget, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

- Det ska bli fantastiskt roligt att ta sig an en ny utmaning där jag får en unik möjlighet att utveckla både Kungsledens organisation och affärsverksamhet med maximalt värdeskapande som mål. Jag har ett stort intresse för CSR-frågor och ser det som en framgångsfaktor att dessa frågor genomsyrar hela företaget och utgör en självklar del av vår affärsverksamhet, säger Ylva Sarby Westman, som tillträder sin nya roll med omedelbar verkan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige