Image
Sara Sigfridsson.
Sara Sigfridsson. Bild: Maryam Barari

Sara Sigfridsson blir ny delägare i Wester Elsner

Karriär Efter åtta år på Wester Elsner arkitekter blir Sara Sigfridsson nu delägare i företaget. – Stadsutveckling är det roligaste jag vet – att vara med och skapa en hållbar, levande stad där alla får plats. Det är ju också det som vi som kontor alltid strävar efter i våra projekt, säger hon.
Publicerad den 13 Februari 2019

I åtta år har hon nu varit en del av Wester Elsner där hon arbetar med projekt i alla skalor och ingår i ledningsgruppen.
– Det är med stor glädje vi hälsar Sara välkommen i delägarkretsen på Wester Elsner. Sara har genom sin person och sitt engagemang kommit att bli en oumbärlig del av företaget och vi ser verkligen fram emot att fortsätta vår utveckling tillsammans med henne, säger Fredrik Elsner, vd och grundare.

Bra arkitektur, enligt Sara Sigfridsson, är den som sätter människan i fokus och ser till platsen som helhet, snarare än till byggnaderna i sig. En levande stad är en varierad stad, slår hon fast.
– Genom att skapa multifunktionella platser ger vi människor många anledningar att vistas i stadsrummet. En plats där det finns andra människor alla tider på dygnet, är både tryggare och trevligare, säger hon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY