Image

Säljstart för HSB i Kallhäll

Bostäder Försäljningen av de 59 lägenheterna i HSBs brf Pumpen i Kallhäll, Järfälla kommun, inleds till helgen.
Publicerad den 11 Maj 2016
Det nya bostadshuset ska bli 16 våningar högt. Bild: Diakrit
Det nya bostadshuset ska bli 16 våningar högt.

Planerna för att rusta upp Kallhäll centrum har pågått under en tid och HSB har i samarbete med BAU arkitekter kommit fram till en gestaltning som uppfyller visionen om ett modernt och attraktivt centrum. Nya bostäder, ett nytt Folkets hus och lokaler för bland annat bibliotek och Bolindermuséet är delar av det som ska genomföras i Kallhäll de kommande åren.

– Utvecklingsprocessen har pågått under en lång tid och det känns fantastiskt att vi nu står inför både säljstart av brf Pumpen och byggstart av nya Folkets Hus. Vi ser fram emot att tillsammans med kommunen bidra till en upprustning av centrumet, säger Håkan Berg, vd för HSB Norra Stor-Stockholm.

Huset kommer att bli 16 våningar högt och ska innehålla lägenheter om två till fyra rum. Försäljningen av de 59 lägenheterna påbörjas söndagen den 15 maj.

– Vi har redan i dag cirka 1 000 personer som anmält intresse för projektet och hoppas på stor uppslutning på söndag, säger Peter Lundmark, försäljningschef på HSB Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige