Image

Säljstart för HSB i Kallhäll

Bostäder Försäljningen av de 59 lägenheterna i HSBs brf Pumpen i Kallhäll, Järfälla kommun, inleds till helgen.
Publicerad den 11 Maj 2016
Det nya bostadshuset ska bli 16 våningar högt. Bild: Diakrit
Det nya bostadshuset ska bli 16 våningar högt.

Planerna för att rusta upp Kallhäll centrum har pågått under en tid och HSB har i samarbete med BAU arkitekter kommit fram till en gestaltning som uppfyller visionen om ett modernt och attraktivt centrum. Nya bostäder, ett nytt Folkets hus och lokaler för bland annat bibliotek och Bolindermuséet är delar av det som ska genomföras i Kallhäll de kommande åren.

– Utvecklingsprocessen har pågått under en lång tid och det känns fantastiskt att vi nu står inför både säljstart av brf Pumpen och byggstart av nya Folkets Hus. Vi ser fram emot att tillsammans med kommunen bidra till en upprustning av centrumet, säger Håkan Berg, vd för HSB Norra Stor-Stockholm.

Huset kommer att bli 16 våningar högt och ska innehålla lägenheter om två till fyra rum. Försäljningen av de 59 lägenheterna påbörjas söndagen den 15 maj.

– Vi har redan i dag cirka 1 000 personer som anmält intresse för projektet och hoppas på stor uppslutning på söndag, säger Peter Lundmark, försäljningschef på HSB Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Johansson om Helix och Oscars kamp: "Han ska ha credd"

Bolag Oscar Properties kris har inte gått Fastpartners vd Sven-Olof Johansson obemärkt förbi – men han försäkrar att framtiden för Helix, etapp två av Norra Tornen, inte påverkas av samarbetspartnerns utsatta läge. För Fastighetssverige berättar han mer om projektet och synen på affärskollegan Oscar Engelbert.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY