Image

Salana köper bolag i sydöstra Skåne

Transaktioner Salana Group köper Sandhammaren Fastigheter i sydöstra Skåne. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 93 miljoner kronor.
Publicerad den 16 Mars 2011
Annons
Image

Sandhammaren ägdes av John Belfrage och Inge Hall. Sandhammarens bestånd utgörs av 22 fastigheter med bland annat 208 lägenheter, i Simrishamn, Rydsgård och Tomelilla.
Salana tillträder 31 mars.

- Vi letar efter stora bestånd, och det är inte lätt att få tag i det. Nu fick vi ett rejält bestånd och Sandhammaren har varit känt i sydöstra Skåne för att ta hand om sina hyresgäster väl, säger Morgan Ristmägi, vd för Salana i Åhus AB.

Salana Group har sitt säte i Lund, och består av Salana Fastighets AB och Salana i Åhus AB.

Koncernen äger och förvaltar fastigheter i Lund, Simrishamn och Åhus. Beståndet omfattar cirka 380 lägenheter och ett 50-tal lokaler.

- Vår målsättning är att växa ytterligare. Förra året köpte vi av Brinova i Åhus för 163 miljoner kronor. En stor affär som Brinova-affären och den här med Sandhammaren om året hade varit bra, säger Morgan Ristmägi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige