Image

Säkerhetsföretag till Skeppsbron i Malmö

UTHYRNING Securitas Direct etablerar ett nytt kontor på 1 500 kvadratmeter vid Skeppsbron i Malmö. Relier har förmedlat etableringen.
Publicerad den 21 Maj 2010

Securitas Directs nya kontor kommer att ha plats för cirka 90 medarbetare. Kontoret är beläget i Ångbåtsbron där ett helt våningsplan hyrs i modern öppen planlösning om totalt cirka 1 500 kvadratmeter samt utöver denna yta fastighetsgemensam konferensavdelning med samlingssal och konferensrum.

Fastigheten Ångbåtsbron ägs av AB Cydonia, i fastigheten finns även företag som Bra böcker, NE, Fyrklövern, Stabenfeldt, Fleur de Santé och Syncron.

- Fastigheten har mycket goda faciliteter med konferensavdelning, servicefunktioner, restaurang och nära parkeringar med dess direkta närhet till centralstationen och kommande Citytunnel. Detta är vad vi med mycket internationella och regionala kontakter efterfrågar för vårt kontor i kombination med väl anpassande och moderna lokaler, säger Lars Andersson, CFO för Securitas Direct.

Relier - Real Estate Advisor - har förmedlat den nya etableringen och medverkat i uthyrningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige