Image

Sagax köper i Nederländerna

Transaktioner Sagax har köpt tre fastigheter i Nederländerna som omfattar 31 500 kvadratmeter uthyrningsbar area för lager- och industriändamål. Investeringarna uppgår till motsvarande 214 miljoner kronor.
Publicerad den 22 Februari 2018

Hyresvärdet uppgår till 18,2 miljoner kronor och uthyrningsgraden till 89 procent. Hyresavtalens genomsnittliga återstående löptid uppgår till 5,9 år.

Köpen sker i tre separata transaktioner. Sagax har köpt och tillträtt en fastighet omfattande 39 000 kvadratmeter markarea som är bebyggd med 20 000 kvadratmeter uthyrningsbar area i Zeist. Därutöver har Sagax avtalat om att förvärva en fastighet i Den Bosch och en fastighet i Zoetermeer. Fastigheterna omfattar 22 900 kvadratmeter markarea och är bebyggda med 11 500 kvadratmeter uthyrningsbar area. Fastigheterna beräknas tillträdas i mars efter erhållande av sedvanliga myndighetstillstånd.  

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige