Image

Sagax hyr ut till samlokaliserande grossist

UTHYRNING Grossist- och handelsföretaget Bevego samlokaliseringar nio av sina tidigare Stockholmsetableringar. Företaget flyttar in i en lokal på 5 000 kvadratmeter, i en fastighet ägd av Sagax, Konsumentvägen i Älvsjö.
Publicerad den 16 September 2008
Annons
Image

Tenant & Partner har under de senaste två åren arbetat med att göra om Bevegos tidigare nio etableringar i Stockholmsområdet till två större enheter. En enhet lokaliserad norr om staden och en annan söder om Stockholms innerstad.

Förra året öppnade Bevego sin nya norrortsetablering på Voltavägen i Bromma och nu har man skrivit på även för söderortsetableringen, i Älvsjö.

Portarna planeras att slås upp i november 2008.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY