Image

Sagax förkortar anmälningsperioden

Bolag Sagax har beslutat att förkorta anmälningsperioden för det institutionella erbjudandet i pågående emission av preferensaktier med en vecka. Dessutom kan erbjudandet komma att utökas.
Publicerad den 5 December 2012

Efterfrågan från institutionella investerare i Sagax pågående emission av preferensaktier har varit stor och Sagax har därför beslutat att förkorta anmälningsperioden inom ramen för det institutionella erbjudandet till den 5 december 2012 klockan 12:00 istället för den 12 december 2012 klockan 14.00.
Förkortningen av anmälningsperioden inom ramen för det institutionella erbjudandet sker i enlighet med det förbehåll som beskrivs i det prospekt som upprättats med anledning av emissionen.

Anmälningsperioden för allmänheten i Sverige inklusive Sagax befintliga aktieägare förkortas inte. Anmälan om teckning av preferensaktier inom ramen för erbjudandet till allmänheten ska ske senast den 12 december 2012 klockan 14:00 varunder både institutionella investerare och allmänheten i Sverige inklusive Sagax aktieägare har möjlighet att inkomma med teckningsanmälan. Fördelning av preferensaktier mellan erbjudandet till allmänheten och det institutionella erbjudandet kan komma att avvika från den avsedda fördelningen varigenom ytterligare tilldelning till institutionella investerare kan komma att ske.

Erbjudandet kan komma att utökas till att omfatta maximalt 3 500 000 ytterligare preferensaktier för det fall styrelsen beslutar om detta.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige