Image
Niklas Dalgrip.
Niklas Dalgrip. Bild: Sisab

Så sparar Sisab 40 miljoner om året

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Sisabs fastigheter är sammankopplade i ett digitalt nätverk. Över 5 000 styrande inomhussensorer är installerade i fastigheterna och alltihop styrs och övervakas från en gemensam driftcentral. Driftchef Niklas Dalgrip ger på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg en inspirerande föreläsning om hur ett av branschens främsta bolag inom digital förvaltning arbetar i dag.
Publicerad den 27 September 2017

Sisab – Skolfastigheter i Stockholm AB – har utvecklat ett system, där alla bolagets 200 skolor och huvuddelen av de 400 förskolorna är sammankopplade i ett digitalt nätverk. Hissar, ventilation, värme och säkerhetssystem övervakas och styrs från en gemensam driftcentral. Över 5 000 styrande inomhussensorer och 2 000 dataundercentraler har installerats i fastigheterna.

Sisabs driftchef Niklas Dalgrip berättar mer om bolagets digitaliseringsarbete på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue Hotel tisdagen den 14 november.

Det är ett heldagsseminarium om digitaliseringens inverkan på fastighetsbransch och samhälle. Visioner blandas med inspiration från dagens digitala fastighetsvardag.
IT-filosofen, författaren och inspiratören Alexander Bard är keynote speaker.
Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige