Image
Niklas Dalgrip.
Niklas Dalgrip. Bild: Sisab

Så sparar Sisab 40 miljoner om året

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Sisabs fastigheter är sammankopplade i ett digitalt nätverk. Över 5 000 styrande inomhussensorer är installerade i fastigheterna och alltihop styrs och övervakas från en gemensam driftcentral. Driftchef Niklas Dalgrip ger på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg en inspirerande föreläsning om hur ett av branschens främsta bolag inom digital förvaltning arbetar i dag.
Publicerad den 27 September 2017

Sisab – Skolfastigheter i Stockholm AB – har utvecklat ett system, där alla bolagets 200 skolor och huvuddelen av de 400 förskolorna är sammankopplade i ett digitalt nätverk. Hissar, ventilation, värme och säkerhetssystem övervakas och styrs från en gemensam driftcentral. Över 5 000 styrande inomhussensorer och 2 000 dataundercentraler har installerats i fastigheterna.

Sisabs driftchef Niklas Dalgrip berättar mer om bolagets digitaliseringsarbete på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue Hotel tisdagen den 14 november.

Det är ett heldagsseminarium om digitaliseringens inverkan på fastighetsbransch och samhälle. Visioner blandas med inspiration från dagens digitala fastighetsvardag.
IT-filosofen, författaren och inspiratören Alexander Bard är keynote speaker.
Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2019

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY