Image

Rotpartner flyttar till Lilla Bommen

Uthyrning Efter 35 år i Kungälv flyttar Rotpartner sitt Göteborgskontor till Lilla Bommen.
Publicerad den 19 Mars 2014
Annons
Image
Rotpartner flyttar till Lilla Bommen. Bild: Aberdeen
Rotpartner flyttar till Lilla Bommen.

1 maj flyttar Rotpartner in i nya lokaler på Lilla Bommen 6, som ägs av SEB Trygg Liv och förvaltas av Aberdeen Asset Management.

- Flytten är en viktig parameter både i vår tillväxtstrategi och våra miljömål. Vi kommer närmare en stor del av våra kunder, vilket ökar både konkurrenskraften och servicegraden. Vi ser detta steg som viktigt också för att göra oss ännu mer attraktiv som arbetsgivare i framtiden, säger Fredrik Olsson, koncernchef på Rotpartner.

Rotpartner är ett konsultföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster, både projektledning, projektering och byggteknisk konsultation, för ombyggnad och utveckling av fastigheter.

Rotpartner har kontor i Göteborg och Stockholm och har i dagsläget cirka 25 anställda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Aberdeen Standard Investments på Branschguiden

Standard Life Aberdeen plc är ett av världens största investmentbolag. Bolaget bildades 2017 genom sammanslagningen av Standard Life plc och Aberdeen Asset Management plc. Investeringsverksamheterna bedrivs under varumärket Aberdeen Standard Investments som förvaltar tillgångar till ett värde av 575.5 miljarder pund*. Det gör oss till Storbritanniens största aktiva förvaltare och näst störst i Europa. Bolaget har en betydande närvaro på den globala marknaden och den storlek som kompetens som krävs för att hjälpa kunderna förverkliga sina investeringsmål. <br /> <br /> I egenskap av global kapitalförvaltare har Aberdeen Standard Investments som mål att bygga upp ett långsiktigt värde för våra kunder. Kundernas investeringsbehov utgör kärnan i allt vi gör. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av investeringslösningar, liksom kundservice och support...

Läs mer om Aberdeen Standard Investments på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter mörka starten på rapportfloden – Klövern och Kungsleden visar positiv nettouthyrning

Bolag Marknaden reagerade negativt på fastighetssektorns första Q3-rapporter, sedan Fabege, Castellum och Atrium Ljungberg redovisat negativ nettouthyrning för det tredje kvartalet. När Klövern och Kungsleden på onsdagsmorgonen presenterade sina siffror ser uthyrningsläget emellertid mycket ljusare ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY