Image
Intresset är stort för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hittills har hela 9 500 röster kommit in på de 40 olika nominerade kontoren.
Intresset är stort för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hittills har hela 9 500 röster kommit in på de 40 olika nominerade kontoren. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Röstningsrekord för Sveriges Snyggaste Kontor

Event Intresset för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor är större än någonsin – hittills har det kommit in cirka 9 500 röster till de 40 olika bidragen.
Publicerad den 25 Oktober 2013

Det kontor som i nuläget ligger överst på tio i topp-listan har hittills fått hela 1 166 röster.

Omröstningen pågår till och med torsdag den 31 oktober.

Gå in och rösta på www.sverigessnyggastekontor.se/rosta

Anmäl dig till prisutdelningen och seminariet på Oscarsteatern den 28 november på www.sverigessnyggastekontor.se/seminarium


Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Anna Öhrn testar vingarna i Singapore

Karriär Fastighetsinvesteraren Anna Öhrn har bytt ett grådaskigt och blött Göteborg mot sol och tryckande värme i Singapore. Men det är inte för någon semester utan för ett fast jobb hos den internationella fastighetsförvaltaren Amicus. För Fastighetssverige berättar hon om flytten, det nya jobbet och vardagen bland skyskrapor och utmanande språk.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY