Image
Robert Treutiger.
Robert Treutiger. Bild: Kommersiella Fastigheter

Robert Treutiger klar för ny tjänst – lämnar Nordier

Bolag Kommersiella Fastigheter i Väst förstärker sin marknadsposition genom att rekrytera Robert Treutiger till transaktionsteamet. Robert Treutiger tillträder tjänsten den 1 september 2020.
Publicerad den 25 Augusti 2020

Robert Treutiger har en lång och gedigen bakgrund inom fastighetstransaktion och rådgivning och är ett känt och respekterat namn i branschen. Han har de senaste tjugo åren även varit aktiv på Stockholmsmarknaden och har byggt upp ett mycket stort kontaktnät bland nationella fastighetsbolag och investerare. Han är registrerad fastighetsmäklare samt MRICS. Han har tidigare bland annat arbetat på Newsec, Datscha, PWC, Colliers International, Savills och Nordier Property Advisors.
– Jag ser fram emot att jobba tillsammans med Bengt-Åke Harrysson och Niklas Wählisch. Det är två erfarna och duktiga transaktionsrådgivare som driver Kommersiella Fastigheter i Västra Sverige. Kopplingen och det intima samarbetet med Swedbank ger oss helt unika fördelar och affärsmöjligheter, både lokalt och nationellt, säger Robert Treutiger.
– Vi är mycket glada och stolta över att ha rekryterat Robert till vår växande verksamhet och ser fram emot att ta del av hans breda nätverk, engagemang och idérikedom på nya affärsmöjligheter, säger delägaren Niklas Wählisch.
– Kommersiella Fastigheter i samarbete med Swedbank har lokal förankring och nationell täckning. I och med den starka kopplingen till Swedbank och dess kontorsnät når vi köpare och intressenter över hela Sverige. Detta ger oss en unik styrka i marknaden, och vi kan agera både lokalt och nationellt. Historiskt har vi genomfört affärer i alla fastighetssegment i spannet 10-100 miljoner kronor. Vi kommer att fortsätta att arbeta brett, men i och med rekryteringen av Robert har vi för avsikt att göra fler affärer i segmentet 100-300 miljoner kronor. Vårt transaktionsteam i Västsverige består nu av sex personer och vi är därmed väl rustade att möta en spännande och transaktionsintensiv höst, säger Bengt-Åke Harrysson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige