Image

RO-gruppen satsar på Stockholm

Bolag Efter att ha expanderat på den västsvenska marknaden satsar nu RO-gruppen på Stockholm.
Publicerad den 20 September 2016

RO-Gruppen verkar i dag inom entreprenad, byggservice, konceptbyggnation, bostäder och butiksetablering. I Stockholm kommer man att rikta fokus mot bostadsmarknaden.

– Här är viljan och behovet av att bygga bostäder inte bara stort, utan en ren nödvändighet. Trots att det finns många byggare så är det endast ett fåtal som har kompetens och resurser att ge sitt stöd genom hela byggprocessen. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan erbjuda hela paketet – från projektidé till nyckelfärdiga bostäder anpassade efter den lokala marknaden, säger RO-Gruppens vd Andreas Jaldevik.

Företaget är redan på plats med personal och kontor i Norsborg, Stockholm. Ansvariga för satsningen är byggentreprenörerna Patrik Blomberg och Per-Olov Green, som även går in som delägare i det nystartade Stockholmsbolaget.

– Jag vill säga att vår bakgrund ger oss en närmast unik position på marknaden. Tillsammans med expertis från samarbetspartners och underentreprenörer kommer man att bistå fastighetsägare, kommun och andra exploatörer med att presentera förslag utifrån fastighetens läge och unika förutsättningar, säger Patrik Blomberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige