Image

Riksbyggen satsar i Gustavsberg

Bygg/Arkitektur Nu på söndag tar Riksbyggen det första spadtaget för Mariaterrassen i Gustavsberg.
Publicerad den 12 April 2013
Mariaterrassen. Bild: Riksbyggen.
Mariaterrassen.

Första etappen av Mariaterrassen är BRF Blå Blom, är ett projekt inom Bonum, den del av Riksbyggen som utvecklar och förvaltar seniorboende samt erbjuder hjälp i vardagen.

Totalt ska kvarteret Mariaterrassen innehålla 118 bostäder. Värmdö Kommun har en vision om att det ska byggas 2 200 bostäder i området fram till år 2025.

- Som samhällsutvecklare med värdeord som långsiktighet, trygghet, samverkan och nytänkande är vi glada över att få bidra till utvecklingen av framtidens Gustavsberg. Här arbetar vi för att skapa en helhet av området med ett gott liv både i och mellan husen, inte bara enstaka byggprojekt, säger Göran Sundin, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige