Image

Riksbyggen rekryterar marknadsområdeschef i Göteborg

Karriär Den 1 december tillträder Anna-Karin Norrman som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Göteborg.
Publicerad den 29 November 2017
Anna-Karin Norrman. Bild: Riksbyggen
Anna-Karin Norrman.

Anna-Karin Norrman kommer närmast från tjänsten som verksamhetschef för Ronald McDonald Hus i Göteborg.

– Jag tilltalas av Riksbyggens ambition att kombinera affärsmässighet med delaktighet och långsiktighet med nytänkande och ser verkligen fram emot att få vara en del i Riksbyggens Göteborgs-team där vi tillsammans kommer skapa och utveckla ännu mer attraktiva boendemiljöer i Göteborg, säger Anna-Karin Norrman.

Anna-Karin Norrman är utbildad civilekonom men har även en sjukgymnastexamen med sig i bagaget. Tidigare har hon bland annat arbetet med försäljning, marknadsföring och projektledning inom medicinteknik och på Västsvenska Handelskammaren. De senaste tio åren har hon arbetat som verksamhetschef för Ronald McDonald Hus i Göteborg med ansvar för såväl verksamhet som fastighet och projektansvar för en omfattande utbyggnad som stod färdig i augusti 2017.

Riksbyggen förvaltar mer än 20 000 bostadsrätter i marknadsområde Göteborg, som spänner över sju kommuner, och ytterligare nästan 55 000 hyresrätter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Trio får ny andra chans i expansiv stadsdel

Bostäder Segdragna processer till trots får en trio åter chansen i den heta stadsdelen. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY