Image

Riksbyggen förvaltar OK:s bestånd

Bolag Riksbyggen har skrivit ett ”letter of intent” med Fastighets AB Norrtull, ett helägt dotterbolag till OK ekonomisk förening. Avtalet gäller förvaltning och projektledning av underhållsprojekt och hyresgästanpassningar i fastighetsbeståndet, bland annat med ombyggnationer vid föreningens huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.
Publicerad den 8 Mars 2018
OK:s huvudkontor i Stockholm. Bild: Per Hammarsjö
OK:s huvudkontor i Stockholm.

– Vi är mycket glada för avtalet med OK. Både Riksbyggen och OK är företag med en värdegrund där hållbarhet är en av grundstenarna och vi ser nu möjligheten att kunna tillföra vår kompetens inom hållbarhetsområdet i förvaltning och ombyggnation av deras fastighetsbestånd, säger Michael Bernzon, chef för Riksbyggens Rikskundenhet.

Fastighets AB Norrtull har en fastighetsportfölj som innehåller 13 blandade objekt, huvudsakligen kontor, logistik och vårdfastigheter.

– Vi är väldigt nöjda med valet att låta Riksbyggen förvalta och utveckla våra fastigheter och känner oss trygga med dem som leverantör. Vi har sedan tidigare en väl fungerande relation och delar samma värdegrund, både vad gäller hållbarhet och kooperation, säger Britt Hansson, vd för OK ekonomisk förening.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY