Image
Rikard Stål.
Rikard Stål. Bild: Daniel Gual

Rikard Ståhl ny fastighetsutvecklingschef på HSB

Karriär HSB Stockholm har rekryterat Rikard Ståhl som ny fastighetsutvecklingschef. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef på Riksbyggen.
Publicerad den 2 Mars 2022

– Det känns jätteroligt att få ombord Rikard Ståhl, han blir ett viktigt tillskott för att stärka vår kompetens. Utöver en gedigen erfarenhet när det gäller ROT-projekt och fastighetsutveckling har han också mycket fina meriter som chef och ledare, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef, HSB Stockholm.

HSB Stockholm bygger och förvaltar bostadsrätter, men är också en stor fastighetsägare och hyresvärd i regionen med cirka 70 fastigheter och 4 000 hyresrättslägenheter. Rikard Ståhl kommer att leda arbetet med större upprustningar och fastighetsutveckling inom det egna beståndet, och till viss del även nyproduktion av hyresrättslägenheter. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef Ombyggnad Öst på Riksbyggen, och tillträder den nya tjänsten den 2 mars.

– Det känns fantastiskt spännande med nya utmaningar. En ny organisation, nya medarbetare och ett nytt fastighetsbestånd att sätta tänderna i. Kooperation är något jag både gillar och kan sedan tidigare, vilket också är en av anledningarna till att valet föll på HSB Stockholm, säger Rikard Ståhl.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige