Image
Karolin Forsling.
Karolin Forsling. Bild: AMF Fastigheter

Revolutionen: ”Från hus till människor”

Fastighetskvinnan Den digitala revolutionen innebär att människors sätt att leva och arbeta förändras fullständigt. - Fastighetsbranschen måste förändras i grunden för att kunna möta behoven från framtidens människor. Vi står inför en revolution, säger Karolin Forsling, som ligger bakom Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och som nu leder utvecklingen av Urban Escape. Missa inte hennes inspirerande föredrag på seminariet Fastighetskvinnan 2015.
Publicerad den 2 Juni 2015

Karolin Forsling är chef för stadsutveckling och marknad på AMF Fastigheter. Hon har nästan 20 års erfarenhet av handels- och stadsutveckling och har genom sin karriär tagit sig an utmaningar som av många setts som omöjliga – som förvandlingen av Sickla från ett volymhandelsområde till framgångssagan Sickla Köpkvarter, och skapandet av Mood Stockholm, ett projekt där AMF Fastigheter, med Karolin Forsling i spetsen, lyckades förvandla en ickeplats till en spännande destination för mode- och matintresserade.

Nu leder hon utvecklingen av AMF Fastigheters största stadsutvecklingsprojekt hittills - Urban Escape Stockholm, 130 000 kvadratmeter i kvarteren mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

I oktober 2013 utsågs hon till en av världens mest innovativa stadsutvecklare av UBM Future Cities.

På seminariet Fastighetskvinnan ger Karolin Forsling sin syn på de förändringar fastighetsbranschen står inför. Vad kommer att krävas för att säkerställa lönsamhet, nu och i framtiden? Med utgångspunkt i svenska och internationella undersökningar om hur folk lever och vill leva sina liv ifrågasätter hon etablerade ”sanningar”.

Ledmotivet i hennes tänkande är att fastighetsbranschen måste skifta fokus – från hus till människor.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.
Det är till stor del ett klassiskt affärsseminarium om fastighetsbranschen – fast med 100 procent kvinnliga talare.

Men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor och om hur ett aktivt arbete med dessa kan skapa lönsamhet. I de här punkterna medverkar också manliga branschtoppar.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige