Image

Revelopment etablerar stora varumärken

Handel Konsultföretaget Revelopment Consulting AB får totalansvar för etableringsfrågor i Norden för Indiska och det internationella företaget Game Stop.
Publicerad den 6 Februari 2017

– Revelopment jobbar redan med flera framgångsrika butikskedjor och vi vet att de har en lång erfarenhet inom detaljhandeln. Vi kan tryggt lämna över ansvaret för att våra etableringsfrågor till Revelopments team och istället koncentrera oss på vår verksamhet och det vi är bra på, säger David Rönnberg, vd på Indiska.

I augusti etablerade Revelopment Consulting AB ett nytt kontor i centrala Kungsbacka. Före sommaren anställde man också Jessica Syrén, tidigare etableringschef på Gina Tricot, som en del i företagets expansion. Nu i december anställde Relopment även seniorkonsulten Tomas Pendén från CBRE. De nya uppdragen med Indiska och Game Stop blir viktiga i företagets fortsatta expansion. Indiska har 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och under 2017 ligger fokus på bland annat koncept- och affärsutveckling. När det gäller Game Stop har Revelopment fått förtroendet att förvalta och utveckla butiksportföljen i Sverige, Norge och Finland.

– Under hösten har vi tecknat flera spännande och omfattande uppdrag. Nu kan vi fortsatta utveckla våra tjänster på den nordiska marknaden och både Indiska och Game Stop är två välkända företag i Norden. Vi ser fram emot ett nytt spännande år ihop med både gamla och nya kunder, säger John H Larsson, vd på Revelopment Consulting AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY