Image
Bild: Istock

Revelop rekryterar förvaltningsansvarig i Göteborg

Karriär Revelop rekryterar Jonathan Oskarsson som förvaltningsansvarig till Göteborgskontoret.
Publicerad den 8 Oktober 2021

Revelop är en betydande fastighetsägare i Göteborg efter förvärv av fastigheter med över 80 000 kvadratmeter i området tidigare i år. En viktig del i Revelops strategi är att bygga närvaro på den lokala marknaden och bolaget beslutade därför i samband med förvärven att etablera kontor i Göteborg
Jonathan Oskarsson rekryteras till bolaget som förvaltningsansvarig för beståndet i Göteborgsområdet.

Oskarsson kommer närmast från Erik Tiberg Fastigheter som fastighetsförvaltare. Jonathan kommer att sköta den aktiva förvaltningen av Revelops fastighetsbestånd i området och driva omställningen av fastigheterna från bruna till gröna.
– Lokal närvaro är strategiskt viktigt för oss eftersom vi vill arbeta nära våra kunder och fastigheter. Att Jonathan är på plats är kopplad till den tillväxt bolaget har och ser framöver, säger Mathias Björkman, Chef Aktiv Förvaltning på Revelop.

Jonathan Oskarsson anger tre faktorer som gjorde det attraktivt att ansluta till Revelop:
– Jag lockades av den starka tillväxten, kompetensen inom företaget samt det stora fokuset på hållbarhet. Dessa faktorer gjorde valet lätt och jag ser fram emot att få vara en del av Revelops fortsatta utveckling, säger Jonathan Oskarsson.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY