Image
Revelop öppnar coworking i Göteborg och Helsingborg.
Revelop öppnar coworking i Göteborg och Helsingborg. Bild: Revelop

Revelop expanderar sitt coworking-koncept

Bolag Revelop öppnar nya anläggningar i Göteborg och Helsingborg.
Publicerad den 23 Mars 2022

Revelops egenutvecklade co-workingkoncept C/O fortsätter att växa. Sedan starten 2019 har fem anläggningar med en total yta om nästan 10 000 kvadratmeter tagits i drift. Under våren expanderar C/O ytterligare genom nyetablering av 2 000 kvadratmeter i Göteborg och Helsingborg.

Revelop lanserade sitt koncept för co-working vid årsskiftet 2019. Strategin är att i egen regi och i egna fastigheter erbjuda ett attraktivt co-working-/kontorshotellsalternativ. För närvarande är C/O etablerat på fem platser i Storstockholm; Kista, Norrviken, Bredden, Älvsjö och Haninge.

Med anledning av den starka efterfrågan växer nu C/O geografiskt genom lansering i klassiska Hisinge Hus vid Backaplan i Göteborg. Etableringen i Hisinge Hus är en del av den planerade moderniseringen och utvecklingen av fastigheten. Konceptet implementeras även i Helsingborg, i en nyligen förvärvad fastighet i Gåsebäck, där cirka 1 200 kvadratmeter utvecklas till ett C/O-kontor.
– Flexibla kontorslösningar ligger helt rätt i tiden och pandemin har förstärkt trenden. Efterfrågan i starka kommunikativa och bostadsnära lägen ökar vilket gör att vårt breda erbjudande attraherar kunder som hyr allt från en arbetsplats till eget kontor på närmare 500 kvadratmeter. Genom att driva C/O i egen regi säkerställer vi relationen med våra kunder och kan på så sätt vara en långsiktig partner, säger Revelops koncernchef Thomas Sipos.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige