Image

Resterna av Dunkin' Donuts auktioneras ut

Handel Den 16 augusti går de sju butikerna i Stockholmsområdet och all butiksinredning under klubban.
Publicerad den 9 Augusti 2018
Bild från en av Dunkin Donuts lokaler i Stockholm. Bild: PS Auction Stockholm
Bild från en av Dunkin Donuts lokaler i Stockholm.

Den amerikanska munkkedjan Dunkin' Donuts öppnade i Sverige för fyra år sedan, men i somras kom beskedet att man skulle stänga alla sina butiker i Sverige på grund av för dålig lönsamhet.

Dunkin´ Donuts sju butiker i Stockholmsområdet samt fabriken där tillverkning och lagerhållning har skett kommer att gå under klubban med avslut torsdag den 16 augusti. Även butiksinredning, vitvaror och andra produkter som har haft med restaurangerna att göra kommer att auktioneras på nätet via PS Auction från och med i dag.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige