Image

Restaurang till Pedagogen Park

Uthyrning Aspelin Ramm hyr ut 394 kvadratmeter till Sodexo, som 1 maj öppnar en ny lunchrestaurang i Pedagogen Park i Mölndal med plats för 150 gäster.
Publicerad den 22 Mars 2013
Pedagogen Bild: Semrén & Månsson.
Pedagogen

– Det saknas en riktigt bra lunchrestaurang i det här området så vi räknar med en hel del externa gäster förutom alla som redan idag arbetar i Pedagogen Park, säger Åsa Keller Wannem, driftområdesdirektör på Sodexo.

Till restaurangen hör även en stor uteservering med plats för ett 50-tal gäster. Dessutom ska Sodexo involveras i driften av den stora konferenshallen med plats för upp till 350 personer som ligger alldeles intill restaurangen.

– Pedagogen Park har alla möjligheter att bli den nya mötesplatsen för det lokala näringslivet i Mölndal. Den stora konferenshallen och den nya restaurangen är perfekta förutsättningar för att arrangera allt från frukostseminarier och minimässor till stora kundevenemang och produktlanseringar, säger Åsa Keller Wannem.

För Aspelin Ramm Fastigheter innebär den nya lunchrestaurangen en efterlängtad och välkommen etablering i byggnaden.

– Jag är naturligtvis väldigt glad för att vi nu även har ett stort och väletablerat serviceföretag bland våra hyresgäster i Pedagogen Park. Det bidrar till den blandning av olika verksamheter som vi strävar efter i byggnaden och stärker även vårt erbjudande till de företag som funderar på att flytta hit, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Totalt är idag cirka 12 500 kvadratmeter uthyrda i Pedagogen Park. När fastigheten är helt utvecklad räknar Aspelin Ramm Fastigheter med att ha cirka 30 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Dessutom planeras på sikt för mellan 500 och 700 bostäder i området.

– Visionen för Pedagogen Park är att skapa en attraktiv och stadsmässig miljö med en bra blandning av verksamheter och boende. Helt enkelt en levande miljö där människor kan arbeta, bo, trivas och må bra, säger Kristian Höglind.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige