Image

Relier och Nordic PM i samarbete

Bolag Nordic PM och Relier inleder samarbete för lokalförmedling och uthyrning i Storstockholm och Mälardalen. Samarbetet innebär att Relier Stockholm och Nordic PM samlar sin breda kompetens och kontaktnät, för att med gemensamma krafter uppnå än högre uthyrningsgrad för sina kunder.
Publicerad den 8 Februari 2018

I samarbetet kommer Nordic PM bland annat att bidra med bemanning och stödfunktioner, vilket ger båda företagen mycket goda förutsättningar att växa inom lokaluthyrning och förmedling i Stockholmsregionen.

- Vi har haft en stark utveckling i regionerna Göteborg och Syd, så det är med glädje vi inleder detta samarbete med Nordic PM, vilket kommer att ge oss på Relier utmärkta förutsättningar att även växa inom lokalförmedling och uthyrning i Storstockholmsregionen, säger Christer Backman, vd för Relier.

- Samarbetet med Relier kommer att innebära att vi kan tillföra våra uppdragsgivare ytterligare fokus på lokaluthyrningsprocessen. Ferdinand von Fluck från Relier kommer att ingå i vårt uthyrningsteam, och vi hälsar honom varmt välkommen till oss och ser fram emot samarbetet, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige