Image

Regionchef lämnar Catena

Karriär Christian Berglund, Catenas regionchef i Malmö och Jönköping, lämnar bolaget.
Publicerad den 26 November 2018

Sedan Christian Berglund tillträdde i januari 2016 i samband med Catenas förvärv av Tribona har han sin roll som regionchef fokuserat på utveckling och expansion, inte minst genom nybyggnation och projektutveckling.

– Att vara med på Catenas resa har varit både givande och intensivt. Jag är stolt över det vi har åstadkommit och känner stor tilltro till den kompetens som finns i bolaget att fortsätta utvecklas i fortsatt högt tempo och med hög servicegrad, säger Christian Berglund.

Christian kommer att avsluta sin anställning under första kvartalet 2019 och arbetet med att hitta en ersättare inleds inom kort.

– Vi tackar Christian för hans stora engagemang, det är med stort kunnande som han bidragit till att utveckla Catena som bolag och spelat en avgörande roll för Catenas tillväxt i Malmöregionen. Vi önskar Christian lycka till i framtiden, säger Benny Thögersen, vd på Catena.

I samband med årsskiftet sker en sedan tidigare beslutad förändring då ansvaret för Region Jönköping tas över av Johan Franzén, regionchef Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige