Image
I somras togs det första spadtaget för den nya Bauhaus-etableringen i Umeå vid Sandbäckens Handelsplats.
I somras togs det första spadtaget för den nya Bauhaus-etableringen i Umeå vid Sandbäckens Handelsplats. Bild: RED

RED fördjupar samarbetet med Bauhaus i Umeå

Handel Bauhaus etablerar en ny anläggning hos RED vid Sandbäckens Handelsplats i Umeå.
Publicerad den 23 September 2021

Under sommaren har Bauhaus och RED (Rico Estate Development) fördjupat sitt samarbete ytterligare och kan nu offentliggöra att RED har avyttrat den färdigutvecklade fastigheten till Bauhaus. Bauhaus tillträder Handelsområdet vid projektets färdigställande som planeras ske under senare delen av Q4 2022. Köpeskillingen kommuniceras ej. Bernstrom & Partners var rådgivare till säljaren RED i denna affär.

– I egenskap av utvecklare så anser jag att det är ett oerhört starkt bevis på kvalité och förtroende när vi lyckas knyta ihop produkten med ankarhyresgästen som sluttagare. Det är ett styrkebesked för såväl Bauhaus som för oss själva, kommenterar Ronald Rico, vd på RED.

– Vi är väldigt glada för att äntligen vara på plats med etableringen i Umeå som vi velat etablera oss i länge. Tillsammans med RED kommer vi få ett fantastiskt nytt och modernt byggvaruhus som bland annat kommer kunna erbjuda Bauhaus enorma sortiment, Drive-in och Badrumsvärld, säger Johan Saxne, marknadsdirektör för Bauhaus i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kartläggning: Här är största fastighetsägarna i Jönköping

Lista Idag inleder Fastighetssverige en kartläggning av de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. Först ut är Jönköping, som med sina 143 579 invånare är landets tionde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige