Image

Real Holding förlänger avtal med Socialförvaltningen

Uthyrning Real Holding och Socialförvaltningen i Gislaveds kommun har kommit överens om att ingå ett nytt tioårigt hyresavtal. Avtalet omfattar cirka 2 100 kvadratmeter och har ett totalt hyresvärde om 18 miljoner kronor.
Publicerad den 5 Juli 2018

Real Holding har i nära samråd med Socialförvaltningen i Gislaved kommit överens om en förlängning av nuvarande hyresavtal där smärre hyresgästanpassningar genomförs för att ge Socialförvaltningen bättre förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Det nya avtalet träder i kraft från årsskiftet.

– Vi arbetar intensivt med vår pro-aktiva förvaltning och är glada över att vi fått förnyat förtroende från Gislaveds Kommun och säkerställer nu även att lokalerna för Socialförvaltningen blir ändamålsenliga under lång tid framåt, säger Håkan Isaksson, fastighetschef för Real i Gislaved.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige