Image
Gustaf Segerborg och Randviken köper i Huddinge.
Gustaf Segerborg och Randviken köper i Huddinge. Bild: Randviken/Huddinge kommun

Randviken köper i Länna

Transaktioner Randviken köper två fastigheter i Länna i Huddinge och skriver tecknar avtal med ny hyresgäst.
Publicerad den 9 Maj 2019

Fastigheterna som ingår i förvärvet är Huddinge Cirkelsågen 2 och Huddinge Gjutformen 1. Byggnaderna på? fastigheterna uppfördes 2007 respektive 2015 och är fullt uthyrda på? triple net-avtal till 3PM-Gruppen som också? är säljare i transaktionen. Fastigheternas totala uthyrbara area uppgår till cirka 11 250 kvadratmeter och används för tredjepartslogistik.

Transaktionsvolymen uppgår till cirka 155 miljoner kronor och affären genomfors i bolagsform.

– Välbyggda lager/logistik-fastigheter i bra lägen i Stockholmsområdet är svåra att komma över och vi upplever att konkurrensen är stor just nu. Vi är därför oerhört nöjda att vi har lyckats förvärva dessa fastigheter i en off market-affär med 3PM-Gruppen som är en väletablerad aktör inom tredjepartslogistik. Vår tro på? detta segment är fortsatt stor och Länna är ett attraktivt område för ändamålet. Dessutom är vi mycket glada över att hälsa 3PM-Gruppen välkommen som hyresgäst hos Randviken, säger Gustaf Segerborg, transaktionsansvarig på? Randviken Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige