Image
Bild: Istock

Randviken förstärker ledningsgruppen

Karriär Randviken har rekryterat Jakob Paljak som Operativ chef/COO och Emil Jansbo som Finanschef/CFO. Båda har mångårig och bred erfarenhet från olika delar av fastighetsbranschen.
Publicerad den 30 Juni 2021

Jakob Paljak är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan. Han har en gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning, utveckling, transaktioner och finansiering från den nordiska fastighetsmarknaden. Han kommer närmast från en tjänst som Sverigechef på brittiska Round Hill Capital där han fokuserat på fastighetsinvesteringar inom logistik, industri och bostäder. Tidigare arbetade Jakob på Unibail-Rodamco-Westfield som fastighetschef för en portfölj med handelsfastigheter samt med utvecklingsprojekt i tidiga skeden i samtliga nordiska länder.

Emil Jansbo har lång erfarenhet från finansiering, finansiell rapportering och transaktioner på den nordiska marknaden. Han kommer närmast från den internationella fastighetsfondförvaltaren Savills Investment Management där han under de senaste sex åren varit ekonomi- och finansansvarig för verksamheten i Norden. I denna roll var han delaktig i ett stort antal transaktioner och finansieringar av fastigheter inom logistik, kontor och handel. Dessförinnan arbetade Emil under flera år vid PwC, varav huvuddelen av tiden med inriktning mot corporate finance och transaktionsrådgivning. Emil är civilekonom med finansiell inriktning från Linköpings universitet.

I och med dessa rekryteringar kommer Randvikens ledningsgrupp att bestå av Gustaf Segerborg (vd), Anton Jansson (Transaktionschef), Cecilia Ekeblom (Ekonomichef), Emil Jansbo (Finanschef) och Jakob Paljak (Operativ chef).

Gustaf Segerborg, vd:
– Randviken har högt uppsatta mål för tillväxt och skapande av aktieägarvärde. Jag är mycket nöjd och stolt över att vi på kort tid lyckats skapa en så pass stark och mångfacetterad företagsledning som kommer att hjälpa oss att uppfylla dessa mål. Jakob och Emil tillför stor kompetens och kommer att komplettera den befintliga organisationen mycket väl. Vi har med största sannolikhet en händelserik höst framför oss och det känns bra att redan nu ha ett stabilt team på plats.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY