Image
Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties.
Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties. Bild: Quartiers Properties

Quartiers Properties offentliggör prospekt

Bolag Årsstämman i Quartiers Properties beslutade den 26 juni 2020 beslutade bland annat om ett erbjudande till innehavare av bolagets preferensaktier om utbyte av preferensaktier mot erhållande av nyemitterade stamaktier och teckningsoptioner. Med anledning av erbjudandet har styrelsen i Quartiers Properties upprättat ett prospekt som har godkänts och registrerats av Finansinspektionen, under gårdagen.
Publicerad den 28 Juli 2020

Anmälnings- och teckningsperioden i erbjudandet löper från och med den 28 juli 2020 till och med den 28 augusti 2020. Innehavare som har sina preferensaktier hos förvaltare såsom exempelvis Avanza, Nordnet, SEB, Handelsbanken och så vidare ska kontakta sin förvaltare för praktisk information om deltagande i erbjudandet.

Prospektet finns tillgängligt på Quartiers Properties hemsida.

Quartiers Properties är en fastighetsutvecklare som är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Sverige, sedan 2017.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY