Image

Property Partner rekryterar från Veidekke

Karriär Property Partner, ena delen av Nordic PM, förstärker organisationen genom att rekrytera Gunnar Hansson från Veidekke.
Publicerad den 28 Januari 2015

Gunnar Hansson har en gedigen erfarenhet via ett flertal ledande befattningar på fastighetsägande företag och konsultföretag, där fokus har varit på att driva och utveckla värdeskapande tjänster inom uthyrning, förvaltning och fastighetstransaktioner. Han kommer närmast från Veidekke.

- Property Partner är en expansiv och snabbfotad aktör i fastighetsbranschen som haft en intressant utvecklingunder det knappa år som företaget existerat i sin nuvarande form. Det ska därför bli stimulerande att få vara en del av företagets fortsatta tillväxt, säger Gunnar Hansson.

- Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Gunnar, vars erfarenhet medför en värdefull förstärkning till vårt utbud av tjänster som fastighetskonsulter, och vi hälsar honom varmt välkommen till vårt team, säger Property Partners vd Marcus Gärdebrandt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige