Image

Property Partner får förvaltningsuppdrag av Coeli

Bolag Coeli Real Estate ger Property Partner ansvaret för sin kommersiella förvaltning. Fastigheterna är belägna i Stockholm, Huddinge, Södertälje och Enköping. De uthyrningsbara ytorna omfattar kontor och handel. Uppdraget påbörjades i september och innebär att ansvar för den kommersiella förvaltningen och uthyrningen.
Publicerad den 1 Oktober 2018

– Det är till stor glädje att vi fått förtroendet av Coeli att ansvara för deras fastighetsbestånd. Fastigheterna är belägna på orter där vi redan är verksamma och det medför att vi kommer kunna effektivisera vår förvaltning ytterligare, säger Marcus Gärdebrandt, vd för Property Partner.

– Property Partner har påvisat ett engagemang som vi uppskattar. Fastigheterna är förvaltningsintensiva och det kräver en förvaltning som är handlingskraftig, vilket vi anser att vi nu hittat, säger Jakob Pettersson, CIO på Coeli Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige