Image

Projektengagemang rekryterar PR- och pressansvarig

Karriär Projektengagemang fortsätter att växa och stärker sin marknadsavdelning med Arvid Linder som blir ny PR- och pressansvarig.
Publicerad den 4 April 2017
Arvid Linder. Bild: Projektengagemang
Arvid Linder.

Projektengagemang erbjuder sedan starten 2006 konsulttjänster inom bland annat arkitektur, industri och infrastruktur på ett 30-tal orter runt om i landet. Projektengagemang stärker nu sin marknadsavdelning med Arvid Linder som PR- och pressansvarig. Han kommer närmast från PR-byrån Agency där han har arbetat som projektledare för flera av byråns större kunder, däribland just Projektengagemang.

– Eftersom vi arbetat nära Arvid under de senaste åren är vi välbekanta med hans stora engagemang och expertis. Vi vill fortsätta att förnya och utveckla vår bransch och därför känns det väldigt bra att utöka vårt team med ytterligare en kompetent och ambitiös medarbetare. Arvid kommer att vara en värdefull tillgång i utvecklingen av koncernens varumärke och kommunikation, säger Peter Edstrand, marknadsdirektör på Projektengagemang.

– Det känns mycket bra att få vara en del av Projektengagemangs spännande resa. På bara tio år har omsättningen gått från noll till en miljard kronor och i dag växer företaget snabbast av alla i branschen. Det innebär fantastiska kommunikations-möjligheter och det ska bli väldigt roligt att ta till vara på dem, säger Arvid Linder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige