Image
Nordic Forum.
Nordic Forum. Bild: Profi Fastigheter

Profi hyr ut i Nordic Forum

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Systemair om 600 kvadratmeter kontor i Nordic Forum på Torshamnsgatan 35 i Kista. Systemair flyttar sitt Stockholmskontor och showroom och tillträder sina nya lokaler under kvartal 2, 2021.
Publicerad den 9 December 2020
Annons
Image

Profi Fastigheter har genomfört en omfattande uppdatering av Nordic Forum och skapat en konceptfastighet med stora loungeytor, gym, cykelrum och flexibla kontorslösningar i form av det egenutvecklade konceptet C/O. Samtidigt har reception, restaurang och konferensytor totalrenoverats i samarbete med Sabis. Under vintern färdigställs en helt ny entré, fasader uppdateras och ny utemiljö skapas med tydligare angöring, stora grönytor med bland annat utegym och möbler för möten utomhus.
– Vår strategi att utveckla en kontorsprodukt med arbetsplatskvalité utöver det vanliga har fungerat fantastiskt bra. Systemair är det femte företaget som, sedan sommaren, har beslutat sig för att etablera nytt kontor i Nordic Forum, säger Thomas Jonasson, chef för strategisk uthyrning på Profi Fastigheter.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bland andra Sabis, Direktpress, Asus, Kofax, Hamamatsu och Strongpoint.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Castellums polishusplaner

Bolag Fastighetsjättens mål om att ersätta GP:s gamla tryckeri med ett nytt polishus ser ut att gå i lås.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY