Image

Profi fyller kvarteret Caroli

Uthyrning Profi Fastigheter har hyrt ut drygt 400 kvadratmeter till skokedjan Scorett/Håkanssons i kvarteret Caroli i Malmö med omedelbart tillträde och planerad öppning under våren 2014.
Publicerad den 9 Januari 2014

Nyligen har även två helt nya koncept slagit upp sina dörrar; Jumpers som erbjuder mode för killar och tjejer samt Slapdash, ett nytt koncept med färska juicer, frozen yoghurt och surdegstoast. Under november stärkte Caroli ytterligare sitt utbud då Bianchi Café & Cycles, G-Star Raw, Önska och Textilbruket öppnade.

I och med tecknandet av kontrakt med Scorett/Håkanssons står nu nya kvarteret Caroli färdigt, drygt 50 butiker och restauranger samt 550 parkeringsplatser inryms i det helt ombyggda handelskvarteret som tidigare inrymde Caroli City.

Den omfattande ombyggnationen, som innefattar såväl interiör som omgivande kvartersmiljö, har tagit fyra år och kostat närmare 400 miljoner kronor. I och med att den sista etappen öppnades i slutet av augusti har besöksfrekvensen ökat med mer än 40 procent.

- Vi har lyckats med vår vision, att etablera en ny mötesplats i Malmö och uppnått den mix av mode och mataktörer som krävs för att flytta en del av staden. Ett starkt skobutikskoncept, som Scorett/Håkanssons, var en viktig pusselbit för att möta våra kunders önskemål, säger Profis vice vd Thomas Sipos.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige