Image

Prime Living rekryterar fyra

Bolag Prime Living plockar in fyra nya medarbetare för att förstärka bolagets förvaltningsaffär.
Publicerad den 8 Februari 2018
Jan Severa. Bild: NASDAQ
Jan Severa.

Karoline Peres tillträder tjänsten som uthyrningschef på Prime Living AB med ansvar för bolagets förvaltningsteam. Hanna Rejmell Eriksson tillträder tjänsten som förvaltare av Prime Living Spånga och Farshid Azadfar och Suat Sinani tillträder tjänsterna som butiksansvarig och förvaltare i Prime Living Oxie.

Karoline Peres tillträdde den 6 februari tjänsten som uthyrningschef med ansvar för förvaltningen av Prime Livings studentboenden, både i Sverige där man har studentboenden på orter såsom Malmö/Lund, Göteborg, Karlstad och Stockholm samt på Irland. Sammantaget kommer Karoline att ansvara för ett team bestående av sju förvaltare fördelat på olika orter.
– Jag ser fram emot att få in Karoline som ansvarig för vår förvaltning både i Sverige och internationellt. Hon kommer att spela en viktig roll för att skapa en effektiv och kundorienterad förvaltning", säger Jan Severa VD för Prime Living AB.

Närmast kommer Karoline från en position som hyresadministratör på Kopparhus AB, och dessförinnan var hon kontorsansvarig på Magnussons mäkleri.
– Jag har tidigare arbetat med hyresgäster på Kopparhus AB och ser fram emot min nya roll på Prime Living med ansvar för hela förvaltningsteamet, säger Karoline Peres.

Hanna Rejmell-Eriksson, med erfarenhet som mäklarassistent, kommer vara en av två förvaltare på Prime Living Spånga, Prime Livings nybyggda studentbostäder i Stockholm med inflyttning under februari/mars månad. Hanna har ingått i förvaltningsteamet sedan november.
– Jag ser fram emot att få ta emot våra nya hyresgäster i Stockholm inom kort. Genom att jag redan arbetat som förvaltare för Prime Living under några månader känner jag mig nu varm i kläderna. Min analys så här långt är att det absolut viktigaste som förvaltare är att vara lösningsorienterad, samtidigt som det är viktigt att finnas på plats och lyssna på hyresgästerna, säger Hanna Rejmell-Eriksson.

I Prime Living Oxie förstärks förvaltningsfunktionen genom öppnandet av en närbutik i området. Farshid Azadfar och Suat Sinani, kommer tillsammans att ansvara för butiken och hantera förvaltningen för Prime Living i Oxie.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige