Image
Lunds universitet och Prime Living, med Lars Wikström som vd, drar tillbaka sina stämningar.
Lunds universitet och Prime Living, med Lars Wikström som vd, drar tillbaka sina stämningar. Bild: lu.se/Prime Living

Prime Living överens med Lunds universitet

Juridik Prime Living och Lunds universitet har båda lämnat in stämningsansökningar mot varandra. Universitetet stämde Prime Living på 3,5 miljoner och Prime Living genstämde och ville ha ersättning om 35 miljoner kronor. Nu är parterna överens om att avskriva målen.
Publicerad den 16 November 2020

Prime Living och LU har nu ingått en gemensam överenskommelse. I samband med överenskommelsen kommer parterna gemensamt att begära att målet avskrivs från tingsrätten. Överenskommelsen innebär att parternas mellanhavanden avseende avtal för modulhus i Lund har slutligt avslutats och medför en kostnad som inte får betydande inverkan på Prime Livings resultat. Den framtida koncernen ser fram emot möjligheten att föra konstruktiva samtal med LU om nya potentiella samarbeten i framtiden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige