Image
Lars Wikström, vd för Prime Living.
Lars Wikström, vd för Prime Living. Bild: Prime Living

Prime Living ändrar villkor – panten var redan pantsatt

Bolag Den 24 oktober 2019 påkallade Prime Living skriftliga förfaranden för att besluta om vissa ändringar i villkoren för koncernens tre utestående obligationslån. Nu justerar Prime Living förslagen.
Publicerad den 5 November 2019

Enligt förslagen skulle aktier i Prime Living Beryllgatan AB ställas som gemensam säkerhet för obligationslånet med ett totalt emitterat belopp om 100 MSEK, upptaget av Prime Living Campus Stockholm AB och obligationslånet med ett totalt emitterat belopp om 400 MSEK ("Senior Unsecured Obligationen"). Bolaget och Prime Living Campus Stockholm AB har nu beslutat om en justering av förslagen i de skriftliga förfarandena med innebörden att aktierna i Prime Living Beryllgatan AB inte kommer ställas som säkerhet för Campus Stockholm Obligationen och Senior Unsecured Obligationen. Anledningen till justeringen är att de aktierna redan är pantsatta för andra skulder och därför inte kan ställas som säkerhet för obligationerna. Aktierna i Prime Living Industries AB och Prime Living Campus Stockholm AB kommer dock fortfarande att ställas som gemensam säkerhet för Campus Stockholm Obligationen och Senior Unsecured Obligationen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många Netto-butiker har Coop ställt om

Bolag Coop köpte för drygt ett år sedan Nettos svenska butiker. I affären ingick 163 butiker som ställs om till Coops nya butiksformat. Coops presschef Helena Esscher berättar för Fastighetssverige hur det här arbetet fortskrider.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY