Image

Pontus Frithiof öppnar restaurang i Solna Business Park

Uthyrning Pontus Frithiof expanderar sitt restaurangkoncept Pontus Pocket till Solna Business Park. Satsningen Pontus in the Park öppnar i april. Fabege är hyresvärd.
Publicerad den 20 Januari 2014

Restaurangen kommer att välkomna över 200 gäster och erbjuda allt från affärsluncher i chambre separée till expressluncher, brunch på helger samt även middagar under delar av veckan.

- Jag kände redan efter ett par månader att de bärande idéerna bakom Pocket skulle hålla att appliceras på fler enheter. Önskan att uppleva god mat i glad miljö utan långa väntetider – till ett mycket fördelaktigt pris – är nog universell. Att ge fler den möjligheten i en expansiv kommun som Solna var svårt att motstå, berättar Pontus Frithiof.

- Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för framgångsrikt företagande. Vi är därför oerhört glada att kunna välkomna Pontus Pocket till oss och ser att restaurangens erbjudande kommer att fylla ett behov som våra kunder har uttryckt. Till sommaren kommer även en nyanlagd park i anslutning till restaurangen att vara på plats där 70 matgäster välkomnas, säger Susanna Elvsén, förvaltningschef i Solna Business Park, Fabege.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige