Image

Pilotage rekryterar regionchef och öppnar i Jönköping

Karriär Pilotage rekryterar Hanna Hansson som ny regionchef Väst med placering i Göteborg. Bolaget öppnar även ett kontor i Jönköping med Henrik Werneskog som regionchef.
Publicerad den 5 Mars 2018

Pilotages tillväxtmål har hittills överträffats. Nu sätter bolaget nya mål: 28 medarbetare ska bli 35 under 2018 – och omsättningen ska öka från cirka 43 till 50 miljoner kronor.

Som ett led i detta rekryteras Hanna Hansson till rollen som ny regionchef Väst med placering i Göteborg.

- Hanna Hansson är en erfaren projektledare och kommer närmast från Protek där hon också var en del av ledningsgruppen, sägr Michael Swall, vd för Pilotage Development.

- Nytt kontor etableras i Jönköping med Henrik Werneskog som regionchef. Henrik har arbetat som projektledare hos Pilotage sedan januari 2017. Han kom då närmast från en projektledarroll på Amacor. Jönköpingskontoret är bolagets femte och består från starten av tre medarbetare. Men målsättningen är att växa snabbt och inom tre år ska ett team på mellan 7 och 8 medarbetare vara på plats, säger Michael Swall.

– Jag är fantastiskt glad för den respons vi fått från marknaden och att nu få fortsätta vår expansion i Väst med Hanna och Henrik på plats.

Pilotage är en fristående konsultverksamhet med ett heltäckande utbud inriktat på komplexa bygg- och fastighetsprojekt inom detaljhandeln. Koncernen erbjuder kvalificerade tjänster inom såväl projektledning som hyresgästanpassning och uthyrning.Pilotage grundades 2013 och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping och Örebro, med totalt 28 medarbetare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Batljans och Oscars samarbete

Bostäder Branschprofilernas omdiskuterade projekt i syd går raskt framåt. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY